Прозивка и упис кандидата 2. јула 2022. године

Након првог дана уписа у I годину интегрисаних академских студија, 1. јула 2022. године, остало је упражњено 90 буџетских места на студијском програму Фармација и 28 буџетских места на студијском програму Фармација - Медицинска биохемија. На студијски програм Фармација може се уписати још 47 самофинансирајућих студената, а на студијски програм Фармација - Медицинска биохемија може се уписати још 20 самофинансирајућих студената.

Прозивка (од редног броја 201 са коначне јединствене ранг лис¬те) до попуне броја буџетских и самофинансирајућих места предвиђених Конкурсом обавиће се у суботу, 2. јула 2022. године у 8х, у амфитеатру А1 Фармацеутског факултета. Кандидат је у обавези да прозивци приступи тачно у 8х. Одмах након прозивке кандидат приступа упису.

Кандидати морају приступити прозивци и упису ЛИЧНО. У супротном, особа која се изјашњава и уписује у име кандидата, мора имати одговарајуће овлашћење оверено у суду/код нотара.

Кандидати, који су конкурисали на оба студијска програма, опредељују се лично, писменим изјашњавањем за упис на један студијски програм.

КАНДИДАТ КОЈИ ЈЕ БИО НА КОНАЧНОЈ РАНГ ЛИСТИ, А НИЈЕ ПРИСТУПИО ПРОЗИВЦИ/УПИСУ У ПРЕДВИЂЕНОМ РОКУ, ДЕФИНИТИВНО ГУБИ ПРАВО НА УПИС.

Документа потребна за упис

Кандидати који стекну право на упис подносе следеће оверене фотокопије докумената и оригинална документа на увид:
- извод из матичне књиге рођених (Факултет прибавља по службеној дужности извод из матичне књиге рођених, осим за стране држављане који су у обавези да овај документ доставе),
- сведочанства сва четири разреда завршене средње школе,
- диплому о положеном завршном, односно матурском испиту,
- дипломе са републичких (чији је покровитељ Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Р. Србије) и међународних такмичења стечене у ИИИ или ИВ разреду средње школе из математике у појединачном такмичењу (ако их поседују),
као и:
- доказ о уплати 2.200,00 динара на име трошкова уписнине
- две идентичне фотографије формата 3,5x4,5 цм,
- уговор за кандидате који плаћају школарину (добија се на Факултету)
- доказ о уплати школарине (прва рата, може се платити у 8 рата) за кандидате који плаћају школарину. Број жиро рачуна Факултета 840-1127666-05, шифра плаћања 189. Школарина се може уплатити на шалтеру поште на Фармацеутском факултету, који ће радити 2. јула, у време трајања уписа.

Важна напомена: кандидати који немају оверене фотокопије докумената за упис, подносе оригинална документа. Сваки кандидат који је стекао право на упис, на Факултету добија индекс и ШВ обрасце (не треба их куповати).

Пдф верзија странице