Годишњак Фармацеутског факултета

Драге колегинице и колеге,

представљамо Вам нови број „Годишњака Фармацеутског факултета" за школску 2020/2021. годину. Као и претходни број, и овај број доступан је у скриптарници Фармацеутског факултета по цени од 360 динара.

На преко 100 страница можете пронаћи укратко о активностима на Фармацеутском факултету током пандемије ЦОВИД-19, о важности вакцинације у данашње време, корисним и интересантним пројектима чији је руководилац наш факултет, колекцији биљака која се налази у дворишту факултета, али и о стратегијама за управљању отпадом и побољшањем здравља људи.

Као и у претходним бројевима, и у овом броју, себе ће препознати и сви они који су дипломирали, специјализирали и докторирали током школске 2020/2021. године, али не само они – већ и бруцоши који су уписали факултет ове студијске године, студенти златне генерације 1970/1971 године, али и најбољи студенти нашег факултета који су добитници награда за изузетан успех.

Кроз Годишњак, поздравили смо се са свим запосленима који су отишли у пензију, а такође смо се и сетили свих оних који су нас напустили ове школске године, али који ће кроз овај број Годишњак увек бити упамћени.

Надамо се да це свима који га буду читали, Годисњак приуштити лепе успомене на дане проведене на Факултету.

На корицама Годишњака налазе се групне фотографије бруцоша уписаних школске 2020/2021 године. Ове фотографије су јединствена успомена на целу генерацију и доступне су само у Годишњаку.