Летње школе у оквиру Цирцле У.

Са задовољством вас обавештавамо да се студентима Универзитета у Београду пружа прилика да бесплатно учествују на пет различитих летњих школа унутар Цирцле У. алијансе.

Прва летња школа, Ретхинкинг Глобал Хеалтх одржаће се на Универзитету Парис Цитé од 4. до 8. јула, и намењена је студентима докторских студија, као и младим истраживачима.
На Хумболтовом Универзитету у Берлину, од 30. јула до 6. августа одржава се летња школа Фром тхе Фарм то тхе Форк, која је намењена студентима свих нивоа студија.
Трећа летња школа, Евиденце анд Демоцрацy ин Тимес оф Црисис, биће организована на Универизету у Ослу, од 8. до 12. августа, и намењена је студентима мастер студија.
Од 22. до 26. августа, такође на Хумболтовом Универзитету у Берлину, биће одржане две летње школе: Цоммуницатинг Цлимате Сциенце (за студенте основних и мастер студија) и Реимагининг Университиес ас Дриверс оф Сустаинабилитy (за студенте свих нивоа студија).

Учешће на летњим школама је бесплатно и укључује стипендију за пут и смештај.

Пријаве су отворене до 29. априла!

Више информација о конкурсу за учешће у летњим школама можете наћи на линку: хттпс://www.цирцле-у.еу/оппортунитиес/студентс/
Оппортунитиес фор студентс - Цирцле У.
4–8 Јулy: Ретхинкинг Глобал Хеалтх Фор ПхД студентс анд еарлy-цареер ресеарцхерс Университé Парис Цитé. 30 Јулy–6 Аугуст: Фром тхе Фарм то тхе Форк Фор студентс оф алл левелс Хумболдт-Университäт зу Берлин. 8–12 Аугуст: Евиденце анд Демоцрацy ин Тимес оф Црисис Фор Мастер студентс Университy оф Осло
www.цирцле-у.еу

Чланице Цирцле У. алијансе су, поред Универзитета у Београду, следећи престижни универзитети: Универзитет у Архусу (Данска), Хумболтов Универзитет у Берлину (Немачка), Кингс Колеџ у Лондону (Велика Британија), Католички универзитет у Лувену (Белгија), Универзитет у Ослу (Норвешка), Универзитет Парис Цитé (Француска), Универзитет у Бечу (Аустрија) и Универзитет у Пизи (Италија).