Probni prijemni ispit

Probni prijemni ispit na Farmaceutskom fakultetu biće održan on-line preko Moodle platforme (https://lectio.ph.bg.ac.rs/login/index.php) u subotu, 13. juna 2020. godine, sa početkom u 10.00 časova.

Cena probnog prijemnog ispita je 2500,00 dinara. Novac treba uplatiti na žiro-račun Farmaceutskog fakulteta, broj 840-1127666-05, poziv na broj 15.

Nadoknadu ne plaćaju kandidati koji su pohađali pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita na Fakultetu, ali se obavezno prijavljuju putem elektronskog formulara.

Primer pravilno popunjenje uplatnice za probni prijemni ispit, možete pogledati ovde.

Kandidati koji nisu poslali dokaz o uplati preko elektronskog formulara za prijavu, mogu to učiniti naknadno preko email adrese (novu prijavu preko formulara nije potrebno raditi). Skeniranu uplatnicu poslati na e-mail adresu: svetlana.vujicic@pharmacy.bg.ac.rs.

Osim uplate, kandidati treba da popune i elektronski formular. Mole se kandidati da novac uplate na isto ime i prezime (ne ime onoga koji uplaćuje) kojim se prijavljuju u elektronskom formularu.

Elektronsko prijavljivanje i slanje uplatnice putem maila treba obaviti najkasnije do utorka, 09. juna 2020. godine do 15.00 časova.

Spisak kandidata koji su popunili elektronski formular i poslali uplatnicu biće objavljen u sredu, 10. juna 2020. godine do 15.00 časova.

Za prijavljene kandidate biće kreirani nalozi, a kredencijali poslati putem mejla dostavljenog u elektronskoj prijavi. Kandidati su u obavezi da u petak, 12, juna 2020. do 15.00 časova popune anaketu u okviru kursa Probni prijemni 2020 na Moodle platformi kako bi potvrdili uspešan pristup kursu.

Prijavljeni kandidati treba redovno da proveravaju elektronsku poštu, pošto će se kompletna komunikacija obavljati preko e-mail adresa dostavljenih u elektronskoj prijavi.

Elektonski formular za probni prijemni ispit https://forms.gle/zVLLD1a39Deg3wkVA