Пројекти и сарадња

Наставници и сарадници Катедре су укључени у истраживања Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије (уговор за науку + ПоЦ ИД 5622) и међународне пројекте: (ЦОСТ ЦА15222, ЦА19132, ЦА 19113).

Детаљније информације о личној карти истраживачке групе су доступни.

До 31. децембра 2019. године наставници и сарадници су били укључени у националне пројекте (175036, 41004, 175035б, 34012, 41012) финансиране од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Катедра остварује научну и стручну сарадњу са установама у земљи и иностранству:

  • Међународна сарадња и сарадња са другим академским институцијама: (Универзитет медицинских наука у Каунасу- Фармацеутски факултет, Универзитет у Сарајеву-Фармацеутски факултет, Тринити универзитет у Дублину- Фармацеутски факултет, Медицински Универзитет у Софији-Фармацеутски факултет, Карлов Универзитет у Прагу-Фармацеутски факултет, Медицински Универзитет у Букурешту-Фармацеутски факултет)
  • Сарадња са другим академским институцијама: Медицински факултет Универзитета у Новом Саду ·
  • Сарадња са другим министарствима и организацијама: Фармацеутска комора Србије, Привредна комора Србије, Министарство здравља, Републички институт за јавно здравље “Др Милан Јовановић Батут“, Агенција за акредитацију здравствених установа Србије.